Ga naar de inhoud
Home » In memoriam

In memoriam

Iedereen die met passie en liefde op een positieve manier wil werken, is welkom bij ons.
Maar helaas hebben wij ook reeds afscheid moeten nemen van enkele trouwe vrienden.Belgian K9 Friends gedenkt ook zijn vrienden die we nooit zullen vergeten. Elk hebben ze hier fantastische herinneringen achter gelaten. We zullen jullie missen.

Wij willen ze bij deze graag nog eens bedanken voor de jaren trouwe vriendschap. Voor de liefde die ze gaven. En de inspiratie die ze ons nog steeds geven.

Icha of Barati van joefarm

Icha aka Barati van Joefarm, was een heel sociale hond. Ze apporteerde elk mogelijk voorwerp. Icha had een superneus en gaf niet op tot ze gevonden had waar ze de opdracht voor gekregen heeft. Daarnaast had zeeen enorme will to please en een nooit aflatende aandacht voor mij. Een echte werkhond, een echte doe al, ze was steeds bereidt om te leren en te werken.
We hebben tal van demo's gegeven, ring, mondio, IPO, opzoeken van sudodrugs, kogels, pistolen....enz.
Tophond, vriendin, ik mis je nog steeds!

 

De klikker training

 

Kienai of Flap van Joefarm

Kienai aka Flap van Joefarm was heel sociaal. Had een enorme will to please en was een heel vrolijke hond. Hoog bijten in de schouder was haar lust en leven.
Ze was een van nature geboren springer en apporteerde vrijwel alle mogelijke voorwerpen. Ze stond open voor alles, of het nu bijtwerk, gehoorzaamheid, springen of circustruukjes waren, niks was haar teveel en deed ze met evenveel overgave. RIP Kienai !

 

Leren aanvallen.

Emmi

Emmi was sociaal, maar was niet allemans vriend.
Ze had heel veel baldrift en apporteerdrift. Ze was heel plezierig om mee te werken en steeds bereidt om gelijk welke uitdaging aan te gaan.
Emma had een heel harde en goede beet en twijfelde niet om dit wapen te gebruiken wanneer het nodig was.
Wijlen mijn vriend Tom heeft met Emmi tal van bewakingsopdrachten uitgevoerd en het was een plezier om samen te werken zei hij. Hij kon er altijd op rekenen. Toffe en moedige hond! RIP Emmi en Tom

Rambo & Tom

Rambo, een ringhond bij uitstek. Mooie volle harde beet. Immer vrolijk, content, kwispelend ging hij de uitdaging aan met de aanvalsman of burger. Iets dat mij steeds gaat bijblijven was het verhaal waar een persoon mij uitdaagde dat hij bij het burgeren met de muilkorf het bewaken zou kunnen wegnemen. Geen probleem voor ons. Muilkorf op, Rambo op het te bewaken voorwerp, burger komt heimelijk afgeslopen om het voorwerp te kunnen bemachtigen. Rambo die normaal heel kort van het voorwerp afkwam om te stampen moet het zaakje niet vertrouwd hebben en zette aan als de burger op zo een 2.5m van het voorwerp was. De burger dacht dat de hond de armen ging volgen , maar mis patat, de hond gaf hem een megadjoef op de kin. Resultaat … burger ko…. Toen hij bijkwam wist hij zelfs niet eens dat de hond naar hem vertrokken was. Dat waren topmomenten… zowel voor Rambo als voor mij. RIP Rambo!

Het verdedigen van baasje.
Alsook het verdediging van een voorwerp.

Kratos

Kratos aka Louis van de Haantjeshoek, was een enorm sterke hond met een heel krachtige beet. Menig pakwerker heb ik rare gezichten zien trekken als mijn makker hen te pakken had. Kratos was een snelle leerling en had enkel oog voor mij. Hij was evenals mijn andere honden steeds de vragende partij om iets te ondernemen. Het maakte niet uit wat, 15km lopen naast de fiets, zwemmen, gehoorzaamheid, springen, bijtwerk, zoekwerk zowel op personen, voorwerpen of sudodrugs, voor alles was hij in. Ook zoals de andere honden was hij een prima huishond en een goede bewaker van huis en erf. RIP Kratos! Ook jou zal ik nooit vergeten!